Beauty World - din skønhedsekspert
Germaine de Capuccini
Internationalt anerkendte skønhedsplejeprodukter 
Vi forhandler produkter fra Germaine de Capuccini, som er en ledende repræsentant i den internationale kosmetikverden med over 50 års erfaring og Europas største og mest moderne fabrik og laboratorium. 
 
Germaine de Capuccini har som den første kosmetikproducent i verden opnået tredobbelt TÛV godkendelse (produktkvalitet-miljø-produktsikkerhed og -sunhed). Firmaets produkter forhandles i mere end 70 lande over hele verden, men kun af professionelle hudplejeklinikker, kosmetologskoler og SPA og wellness centre. 

Bredt sortiment
Germaine de Capuccini tilbyder markedets største udvalg af
professionelle produkter til hud- og kropspleje samt SPA og wellness.  Germaine de Capuccini tilbyder endvidere eksklusiv make-up og duft serie udviklet specielt til professionelle skønhedsklinikker. Germaine de Capuccini tilbyder effektive produkter af top kvalitet, eksklusivt og smukt design, og ikke mindst rimelige priser.

Naturlige ekstrakter
Produkterne er fremstillet ved hjælp af den mest avancerede teknologi og indeholder de allernyeste aktive ingredienser. Germaine de Capuccini`s behandlinger og produkter er derfor kendt for at være meget effektive. Produkterne er baseret på naturlige ekstrakter bl.a. fra havet samt aromatiske essenser og er fri for tilsætningsstoffer som parabener.  Alle produkter gennemgår de strengeste og mest omfattende kvalitetskontroller, men er ikke testet på dyr.

Venligst kontakt os for mere information om produkterne.
SiteBuilder drevet af  Vistaprint